Kosten

Voor een vergoeding heeft u een verwijsbrief van uw huisarts nodig. De huisarts kan u doorverwijzen als er sprake is van een DSM-stoornis. Afhankelijk van de ernst van uw problematiek komt u vervolgens in aanmerking voor vergoeding voor ‘basis-ggz’ en/of ‘gespecialiseerde ggz’. Aangezien ik contracten heb afgesloten met bijna alle zorgverzekeraars, exclusief CZ-groep (CZ/Ohra/Delta Lloyd/NN, IZZ door CZ, Just), worden de behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. Houdt u rekening met het wettelijk verplichte eigen risico van € 380 per jaar, dat door uw zorgverzekeraar in mindering wordt gebracht op uw vergoedingen.

Relatie-therapie

De vergoeding voor relatie-therapie is gewijzigd. Vergoeding voor relatie-therapie is alleen mogelijk als bij één van de partners (of beide) een diagnose gesteld kan worden (b.v. angststoornis, depressie, ADHD, e.d.). Als dit niet zo is, zijn de kosten voor uw rekening (120 euro per 60 minuten). Afspraak afzeggen: 
Wanneer u verhinderd bent, wordt u vriendelijk verzocht dit zo tijdig mogelijk en minimaal 24 uur van te voren te laten weten. Geannuleerde sessies komen niet meer voor rekening van de zorgverzekeraar, maar voor rekening komen voor de cliënt. U krijgt dan een factuur van 50 euro.

Met onderstaande zorgverzekeraars heb ik een contract afgesloten en vindt dan ook vergoeding plaats:
Achmea-groep: Zilveren Kruis, (inclusief ProLife), Interpolis, FBTO, de Friesland.
Menzis-groep: Menzis, Anderzorg, Hema, ZiezoMenzis
VGZ-groep: Bewuzt, IZA, VGZ, IZZ (door VGZ), Unive, UMC, Zekur
DSW:
ONVZ:
EUcare
Zorg en Zekerheid:
ASR-groep: ASR, Ditzo
Salland:

Collectiviteit: PMA

Collectiviteit: United Consumers /Besured / National Academic /Promovendum

ASR:

a.s.r.
DItzo

DSW:DSW
InTwente
Stad Holland

ONVZ:Jaah
ONVZ
PNOzorg
VvAA

EUcare:

Aevitae

Zorg en Zekerheid:
AZVZ
Zorg en Zekerheid

ENO:
HollandZOrg
Salland
ZorgDirect