Therapeut

Cees Doornhein

Mijn naam is Cees Doornhein (geb. 1957). Na mijn studie psychologie ben ik werkzaam geweest bij verschillende instellingen in de GGZ en meer medische georiƫnteerde instellingen. Na een aantal jaren praktijk heb ik me gespecialiseerd in de cognitieve gedragstherapie en de EMDR. In 2010 heb ik de opleiding tot psychotherapeut afgerond.

Vanaf 1999 heb ik naast het werk in een instelling mijn eigen praktijk gestart. Ondertussen werk ik al weer 10 jaar met EMDR en integreer ik deze behandelvorm zo nodig in de andere behandelvormen. Met hulp van deze behandelvormen in combinatie met uw motivatie en inzet kan worden gewerkt aan mogelijke veranderprocessen, maar ook aan het anders leren omgaan met problemen of klachten of eigenschappen.

Jantine Landman

Ik heb binnen meerdere huisartsenpraktijken als psycholoog ervaring opgedaan in het bieden van psychologische hulp op maat. Ik werk oplossingsgericht, met aandacht voor de kracht van de ander. Ik gebruik elementen uit de cognitieve gedragstherapie en experientiele technieken. Met veel plezier maak ik deel uit van ELIAGG. Ik ben op de dinsdag aanwezig in Beekbergen.

Mijn opleiding psychologie heb ik aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd met aansluitend een jaar geestelijke verzoring aan de Universiteit van Tilburg. Momenteel ben ik in opleiding tot GZ-psycholoog aan de RINO in Amsterdam.